onsdag 27 januari 2010

AKUT!!

De känns inte alls bra nu, som dom säger i Proviva reklamen.. Vi behöver få nytt tak över huvudet a.s.a.p!! De här håller inte längre.. De har bokstavligen runnit vatten ur en av ventilerna i vardagsrummet och man kan bara ana vad de växer i mellantaket.. :( :( Sku ju gärna flytta in i huset vi tänkte köpa, men de gick ju åt flanders. Så nu att hitta ett till uthyres med lagom hyra och bra uttrymme. Vi e ju 5 pers när N&N kommer så vi behöver plats!! Att flytta till höghus med en massa springande ungar inomhus e nästan de sista vi vill ha. Isf ska de va på botten våningen så ingen granne blir agro då dom håller på.. Har ju semester den här veckan, men jag får knappt sova.. Har oroat mig över att vi kommer att få nåt i allergiform snart och oroar mig över var vi ska hitta ett nytt boende.. Men på fredag ska vi åka bort över helgen, och hoppas på att kunna lägga de här åt sidan så länge iaf.

Ska myspysa med gåbben hela helgen, sova på hotell.. Äta gott och dricka gott. Plus lite shopping, går inte att undvika! :)

Ibland önskar man att man hade bra kontakter så man sku kunna utnyttja dom! *suckar*

So long!

3 kommentarer:

Marie sa...

Men herregud! Hoppas ni hittar nått i bra prisklass å som faller er i smaken, å snart! Där får ni inte bo!!!! vill inte att ni ska bli sjuka heller....

Anonym sa...

Kanske ni borde höra med Sebba o Lisa. Om de inte har fått sitt hus sålt kanske de kan vara intresserade av att hyra?? Vem vet?

Kämpa på, hoppas det löser sig snart!

h. Tanja

Diana sa...

Usch, d där lät inget vidare. Hoppas att ni kan flytta ut så fort som möjligt, så att ni inte blir sjuka. Jag håller tummarna för er... =)
Lycka till!