fredag 6 mars 2009

Kalasigt värre!


Så här gott folk kommer de ungefär att se ut hemma hos oss på söndag. Prinsessor på glas, på tallrikar, på godispåsen, på ballongerna, på servetterna, ja, you name it! De blir ju lite flickigt när de inte finns liksom "okategoriserade" saker men huvudsaken att Julia blir nöjd!! <3>

Har varit tidigare på stan innan jag for på jobb för att inhandla lite dekorationer till kalaset. Blev int e sååå dyrt som tur va! Men de e bara 1 gång/år så då får de kosta extra om de behövs! Hon e ju trots allt min PRINSESSA!

Och nu har jag bestämt att jag ska prova på dom här sopporna som de flesta redan har provat. Jag hoppas bara att jag inte blir för hungrig eller för grinig om jag inte får ordentligt med mat. De positiva e ju att mitt godissug försvinner! Hoppas jag!! Men de kommer att bli tufft då både Johnny och Julia äter ngt gott som jag vill ha... De e att va sträng med sig själv. Ska fara å kolla vilka tider hon e på plats bara så ska jag köpa lite krejena.

Morsan e på vift nånstans... Hon lär väl dyka upp! :) Hon åker eventuellt på söndag mitt under kalasandet. Kanske hon inte har tänkt på att alla e ju här då. Nåja, de löser sig!

Simma lugnt!

1 kommentar:

Fia sa...

Vad mysigt med kalas :) Hälsa grattis till lill-fröken!