tisdag 19 maj 2009

Momma´s Boys


Ja men tvi väle, eller nåt! Va de nån som titta på de här programmet igår kväll? Jag gillar (tyvärr) lite sånt här amerikanskt drama och när de e lite reality i de oxå gör ju inte saken sämre.. Men jag tänkte flyga upp i taket då ena morsan presentera sig själv och hur HON vill att hennes sons blivande flickvän skulle va.. Hon sku inte få vara "svart", asiatisk, jude. Sku MÅSTA ha föräldrar som fortfarande är gifta för hennes son skulle definitivt inte ha en flickvän som har skilda föräldrar. Nej gudars skymning alltså! Ena med de femte.. Tänk er om er pojkväns/sambos/fästmans mamma skulle få betsämma om ni fick träffas eller inte?! Oavsett om ni hade känlsor för varann?? NEJ GUUUD!! KATASTROF!! Men de ska bli spännande å se vad som händer i fortsättningen, då de va en av dom "svarta" tjejerna som fick precis i trådarna och sa exakt hur hon tyckte! You go girl!! (Tur så har man världens go´aste svärisar!!)

Idag har jag gjort debut med Bettan! Jeeeeij! Körde henne till och från jobbet. Vilken nyhet va?!! ;) Men hon e lite trög då hon e kall, men vilken kvinna är inte de.. Hahaa!!

Nu e gobben ute och klipper gräset, växer ju som ogräs!! Duktig karl man har! *smack*

Btw så har en killkompis bil brunnit upp på Backagatan. Kanske ni lästa de i tidningen? En gammal rod som de kallas brann upp 04.40 i morse och han stackaren har absolut inget att gå på. Ingen har sett eller hört nåt.. Han tror bestämt att den är anlagd. Stackaren.. Nån elak jävel som int vill att han ska ha en tuff bil! :(

Så ja, några rader igen! Puss & kram, ses på stan!

2 kommentarer:

Ior utan R sa...

ja, jag såg programmet. helt sjukt, men jag gillar oxå sånt här dravvel. då vet man hur bra man har de själv om int annat.
vilket bra uttryck! =) hahaa..

mamaMill sa...

Såg reklam om det, men missa tyvärr programmet! Vilken nöt till morsa ;D