fredag 29 maj 2009

Maskkur del 1

Nu har stackars kissorna fått sin första maskkur.. De va int så lätt att få in den stora sprutan i deras små munnar men med lite trix så gick de vägen. Tycker int om då Molly strätar emot så gott de går, hon vet ju va som komma skall. Så om 2 veckor e d dags för del 2. Dom ska ju få varannan vecka tills dom är 10 veckor..

Gubben min klipper gräset igen, å de doftar ju så gott! Men de e ju lite jobbigt då de växer som ogräs.. Men nån måste ju göra de. Gubbjäveln som äger huset va ju här för en vecka sen och då påpeka Johnny om att de bara rinner ner en massa vatten mitt i rännan och de ska ju int va så och han sku nog ringa ngn som kan komma å fixa de, för trät stuprännan sitter fast i har murknat så därför hänger de och allt rinner på mitten. De blir stor dränering pga de.. Men de e int vårt hus. Fläkten har slutat fungera för att på 70-80-talet sku man ju sätta en så "fin" grej som heter Jeo ventilation som går i alla rum och ska ge frisk luft. Men den ska kollas oxå, och man undrar ju om de nån som någonsin har ens tittat på systemet sen de sattes dit. Men ingen har synts till så får ta och ringa gubbskrället och prata m han. Men hoppas på att frugan i huset svarar för hon får nåt att hända hon, annat än med gubben. Jag tror bestämt att han bara e så jävla snål att han int iss..

Igår hade Julias dagis avslutning för dom som ska börja skolan i höst. På Ramsholmen va de i regnet... Jag kom ju lite sent för de börja kl 18 och jag slutade jobba lite efter de så de va raka spåret dit. Efter en lite frågerunda hade vi picnik, Alexander hade varit snäll; kokat kaffe och fixat mackor till oss 3 och även goda kex fick man! Tack Alex!! :)

Efter de så va de dags för barnen att sjunga. (dum som jag va hade jag glömt kameran hemma!!) Julia stod med fingret i munnen, lite blyg sådär men sen sjöng hon så gott hon kunde. När de va klart och alla barnen gick till sina föräldrar satt hon bara kvar.. Gullegumman! Alex hämta henne å frågade va som va på tok, då börja hon gråta.. För hon ville ju sjunga mera! Han sa att hon kunde ju sjunga för mamma & pappa men hon ville ju sjunga för alla och stå där framme.. En lite scenpajas tycks hon bli! ;)

Annars e de väl int så mkt annat, just nu.. Men tack för visat intresse iaf! :D

2 kommentarer:

*** Mickiz *** sa...

Naaaw, den bästa känslan ÄR verkligen att få sitta där och se vad de har fixat och trixat me på dagis! :) Och deras underbara blickar som det bara gnistrar i när de får stolt visa upp det för mamma och pappa! Underbar känsla att se dem då! :)
Kram

Ior utan R sa...

sötizen då! =)
puss å kram till er